Menú

NOU MAGATZEM PER ANETO, S.A.

CORPI Obres i Promocions SL inicia la construcció de les noves instal·lacions per ANETO SA a Polinyà, consistents en una nau per emmagatzematge, elaboració, exposició i comercialització d’embalatges de paer,..

Llegeix més

MAGATZEM SANOFI

CORPI Obres i Promocions SL fa lliurament a SANOFI de les obres de construcció d’un magatzem APQ a la seva planta de fabricació d’específics farmacèutics a Riells i Viabrea.  

Llegeix més

LA FAGEDA – MAGATZEM LOGÍSTIC

CORPI Obres i Promocions SL fa lliurament a Cooperativa La Fageda de les obres de reforma i millora del conjunt de 3 naus industrials al C/ Martí Casadevall, d’Olot, per..

Llegeix més

DESEMBRE 2019- POTABILITZADORA EL BULLI FOUNDATION

CORPI GIA ha realitzat el disseny, subministrament, muntatge i posada en funcionament de la instal·lació d’aigua potable per al nou centre  El Bulli Foundation ubicat a Cala Montjoi (Roses). La..

Llegeix més

LA FAGEDA, POSADA EN SERVEI

Posada en servei de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals per la Cooperativa La Fageda, a Santa Pau (La Garrotxa)

Llegeix més

Nou projecte amb membranes d’ultrafiltració

CORPI GIA serà l’encarregada de substituir el sistema de filtració per membranes tipus BRM del Càmping EL DELFÍN VERDE. Les membranes que s’instal·laran son el model de PURON amb el..

Llegeix més

Nova Web

Any nou, i a Corpi estrenem web.   https://www.corpi.cat Volem refermar el compromís amb tots els nostres clients, innovant i aportant solucions integrals. Esperem us agradi.

Llegeix més

Comentaris recents

    Categories