Menú

OLIUS

CORPI SL ha finalitzat (juny 23) les obres de Pista Poliesportiva Coberta a Olius (Solsonès), promogudes per l’Ajuntament d’Olius, amb Projecte i direcció d’Obra de l’arquitecte Pere Cuadrench. Es tracta..
Llegeix més

DABLAN-97 SL

CORPI SL ha finalitzat les obres de Consolidació de solera renovació de vestidors a la nau de DABLAN-97 a Gavà, amb Projecte i Direcció de Martí Santaularia, enginyer industrial. Les..
Llegeix més

CULLERÉ

CORPI SL ha finalitzat les obres de construcció de la Nau industrial per fabricació d’estructures metàl·liques per a Culleré i Sala SL, amb Projecte i Direcció d’EGAVIC, al pol. ind...
Llegeix més

PERAFITA

CORPI SL ha resultat adjudicatària de la nova EDAR Masia Perafita, a Seva. El promotor és el consell Comarcal d’Osona, i l’autor del Projecte CIAE Ingenieros SLU. Aquesta EDAR ha..
Llegeix més

NOU VEHICLE DE TRACCIÓ ELÈCTRICA

Fidels al nostre compromís amb la sostenibilitat, CORPI incorpora el seu primer vehicle de tracció elèctrica. Amb aquest vehicle preveiem reduir les emissions de CO2 en 6.705,6 kg per any..
Llegeix més

PAVELLÓ ESPORTIU DE SANT ANDREU DE LA BARCA

CORPI fa lliurament del Pavelló Esportiu al Complex Esportiu 11 de Setembre, al carrer Bonaventura Pedemonte 25, de Sant Andreu de la Barca. Es un edifici prismàtic, de 30,40*20,40*7,00 mts...
Llegeix més

Recent Posts

Recent Comments

    Categories